PRCF Time Trial

Porsche-kuljettajat ovat usein viehtyneet rata-ajoon ja tässä harrastajia palvelee PRCF Time Trial – sarja. Kyseessä on yleiseen tieliikenteeseen hyväksytyille autoille tarkoitettu kilpailusarja joka on erinomainen mahdollisuus päästä kokemaan laadukkaasti järjestettyjä kilpailuolosuhteita turvallisesti ns. entry level-tasolla.

Osakilpailut ovat jäsentenvälisiä harrastetapahtumia, joissa ensisijaisesti pyritään turvallisuuteen ja kanssakilpailijoiden kunnioitukseen sekä kehittämään ja vaalimaan urheiluautoperinnettä kilparadoilla, ajaen omien rajojen mukaisesti kelloa vastaan. 

Time Trial -sarjassa ajetaan viidessä eri luokassa, joista neljä on nopeusajon harjoittelua ja yksi tasanopeusajoa. Kilpailijat jaetaan eri luokkiin pääasiassa autojen mallisarjojen mukaan.

Jaossa on vain yksi sarjamestaruus, mutta osallistujat jaetaan eri luokkiin. Näin jokainen voi kerätä samoja sarjapisteitä tasaväkisesti kalustosta ja ajosuorituksen mittaustavasta riippumatta. Jokaiselle löytyykin omien mieltymysten mukainen tapa osallistua yhteiseen sarjaan!

Lisätietoja:

Timo Lindström
timo.lindstrom@prcf.fi
puh. +358 50 523 3048